Sant Boi celebra una Jornada del Dia Europeu de la Mediació

En l'acte s'ha destacat la necessitat de passar de la 'tolerància' a la 'convivència profunda' a la ciutat global

L’Olivera de Sant Boi de Llobregat va acollir el ‘Dia Europeu de la Mediació’. L’acte, organitzat pel consistori baixllobregatí va servir per fer una reflexió sobre la convivència i l'intercanvi de punts de vista. Sota el títol ‘La Mediació com a Frontissa de la Convivència Profunda', la jornada va comptar amb una ponència sobre el paper del Servei de Mediació en el nou Programa municipal de convivència.

La tinenta d'alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez va obrir la sessió. També hi van participar la síndica de Greuges de Sant Boi, Dolors Vallejo, que va destacar la importància de la mediació en l'àmbit educatiu per facilitar la convivència entre joves a les escoles. Posteriorment es van fer ‘diàlegs exprés’ amb deu preguntes per generar debats entre deu parelles de persones.

La jornada va posar de relleu la necessitat de passar de la tolerància a la convivència profunda en unes ciutats globals. Els serveis municipals de mediació i la cultura que proposen tenen un paper clau en la contribució al creixement mutu i la generació de confiança directa i personal entre parts diferenciades. Són una peça clau en l’articulació dels programes de convivència profunda en la ciutat global.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
200

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix