Campanya de suport a l'acollida de persones refugiades a Sant Boi

L'Associació Sant Boi Comerç hi participa i la recaptació que resulti d'aquesta acció anirà destinada a la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat

L'Associació Sant Boi Comerç ha començat una campanya de col·laboració amb l'Ajuntament per donar a conèixer el Pla d'acollida a persones refugiades i facilitar una major implicació ciutadana. La proposta sorgeix de la voluntat de l'entitat, que aplega a 170 comerços locals, de treballar i implicar-se com a agents socials en fets importants a la ciutat, en el marc de les accions previstes pel Pla 20/20. D'aquesta manera es vol vincular l'activitat econòmica a la ciutat amb el foment de la solidaritat.

Així, es pretén que els comerços del municipi baixllobregatí esdevinguin un espai en favor dels drets de les persones refugiades, des del qual donar a conèixer la feina que s'està fent a la ciutat. Coincidint amb l'inici de la Campanya de Nadal, els comerços adherits compten amb un punt d'informació sobre el Pla i amb unes guardioles per facilitar la col·laboració de la ciutadania en el procés d'acollida. Els comerços participants disposen d'un distintiu d'Establiment col·laborador.

La recaptació que resulti d'aquesta campanya anirà destinada a la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, entitat que s'encarrega de gestionar i coordinar l'acompanyament i acollida a persones refugiades a la ciutat. Actualment, la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat compta amb quatre pisos a través dels quals s'està acollint a 21 persones refugiades i sol·licitants de protecció internacional.

La campanya respon a les actuacions previstes pel Pla d'acollida a la ciutat i concretament a diferents dels objectius específics previstos com l'educació per la solidaritat, la comunicació del Pla i l'articulació del voluntariat.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix