El Departament d'Ensenyament otorga 6.552 ajuts de menjador a la comarca

Dels ajuts concedits a data d’avui, un total de 1.382 corresponen al 100% de la beca i la resta, 5.170 cobreixen el 50% del cost del menjador

El Departament d’Ensenyament ja ha atorgat 84.049 ajuts de menjador, un total de 15.890 més que a l’inici de curs del passat any. Del total dels ajuts concedits a data d’avui, 6.552 són al Baix Llobregat: 1.382 corresponen al 100% de la beca i 5.170, cobreixen el 50% del cost del menjador.

Aquest increment de beques respecte el passat curs és possible a causa de la modificació dels llindars econòmics d’accés als ajuts, que aquest curs inicia l’equiparació cap al llindar de la pobresa establert a l’Idescat. Una mesura aprovada pel Parlament de Catalunya a partir de la resolució 11/17 i que permet a més famílies accedir als ajuts. Enguany també s’ha introduït una modificació, que és l’eliminació del tram flexible per a les sol·licituds que superaven el llindar però que rebien ajuts addicionals a decisió dels consells comarcals.

Queden encara un total de 13.103 sol·licituds pendents de revisió per part dels consells comarcals, el que suposa 2.015 més que l’any passat en aquestes dates. Aquelles sol·licituds que es resolguin favorablement incrementaran les xifres d’ajuts concedits. Alhora, Ensenyament recorda que es tracta d’una partida oberta, atès que s’atendran els ajuts que sobrevinguin durant el curs escolar, sempre i quan es compleixin els requisits d’accés. Aquest fet que incrementarà els ajuts concedits a finals de curs.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix