Trobada de Síndics de Greuges locals del Baix Llobregat a Sant Feliu

Han participat els de Gavà, Viladecans, Cornellà i Sant Boi, a més de l’amfitrió

Aquest matí s’ha celebrat una Trobada de treball de Síndics de Greuges municipals del Baix Llobregat on s'han intercanviat experiències i fixat línies d'actuació conjuntes en diversos temes d'interès comú. El Síndic de Greuges de Sant Feliu, Magí Boronat, ha actuat com a amfitrió de la trobada, que ha comptat amb la participació dels representants de Gavà, Juan Martínez; Viladecans, Vicenç Mazón; Cornellà, Joan Barrera; i la síndica de Sant Boi, Dolors Vallejo.

Recepció al Palau Falguera

L'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José, ha rebut al Palau Falguera els assistents, que han tractat entre d'altres temes els factors positius de l'existència de la figura del Síndic en clau local com és la proximitat i el coneixement dels problemes quotidians del municipi. També han aprofitat la trobada per comentar el proper Congrés Internacional de Defensors Locals, que se celebrarà entre el 23 i el 25 de novembre.

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
200

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix