L’ampliació del parc Europa serà una realitat aviat

Els veïns i veïnes del barri Mas Lluí de Sant Feliu han donat el seu vistiplau a la remodelació del nou espai lúdic i esportiu.

La regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Sant Feliu, Lídia Muñoz, acompanyada de l'arquitecte municipal, van presentar al Centre Cívic Mas Lluí el projecte d'ampliació del parc Europa. A la reunió els veïns i veïnes del barri van donar el vistiplau a les obres que permetran destinar a la ciutadania un nou espai lúdic i esportiu de 8.550 m2. La parcel·la, que es troba sense urbanitzar, disposa de dos accessos, un des del de Roses i un altre des de Comte Vilardaga. 

Fitness, picnic i passeig

L'objectiu del projecte és crear una zona lúdica, esportiva i de picnic destinada a la població de totes les edats del municipi baixllobregatí. Els usos previstos preveuen màquines de fitness i taules de picnic, així com espai de passeig i d'enllaç entre diferents zones de la ciutat. Es tracta de trobar en aquest parc el que no es troba en els espais previs del Parc Europa, però mantenint el caràcter rural que actualment té.

Així, l'espai comprendrà àrees de pràctica esportiva amb mobiliari fitness i bicicletes estàtiques, una zona de lleure amb bancs, zones d'estada aïllades i zones amb taules de picnic. La resta del solar comptarà amb nombrosos arbres i zones arbustives. El reg estarà format per una xarxa d'aspersors col·locada en tota l'extensió del terreny i també es reforçarà l'enllumenat amb la finalitat de millorar la seguretat del camí. 

Aquesta actuació, que es preveu que es liciti al mes de setembre i s'executi a partir de finals d'any, completa les feines realitzades durant la urbanització del barri Mas Lluí 2 en els darrers anys. 

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
200

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix