Citilab acull la novena edició de la Universitat d’Estiu de les Dones

Les escriptores Rosa Regàs o Emma Riverola, especialitzades en igualtat de gènere, van inaugurar els cursos.

Amb l’objectiu de posar en valor la tasca desenvolupada per moltes dones i contribuir a la seva visibilització i al seu reconeixement, Citilab acull des del dilluns 11 al 15 de juliol la Universitat d’Estiu de les Dones, que van ser inaugurada per les escriptores Rosa Regàs o Emma Riverola, especialitzats en igualtat de gènere.

Pel que fa als cursos, en primer lloc s’imparteix “En primera persona: la veu de les dones a la ciència i la investigació”, en el qual es parlarà de les “científiques invisibles” tant al llarg de la història com en el món actual i de la lluita que aquestes han de dur a terme per assolir càrrecs de responsabilitat en el sector de la ciència.

A més a més, també es farà el curs “Les dones en la generació del 27”, on es debatrà com, durant l’època daurada de creació artística i literària, els homes van treure el protagonisme a dones dedicades a la filosofia, l’escriptura o la poesia.

Finalment, també se celebrarà “Claus de comunicació professional i acadèmica des de la perspectiva de gènere”, curs que té per objectiu principal reflexionar sobre els mecanismes i estereotips comunicatius que es fan servir a l’hora d’interactuar en públic.

D’altra banda, durant les jornades tindrà lloc la taula rodona comuna a tots els cursos “Castelleres per la igualtat”, on dones de colles castelleres compartiran les seves experiències per assolir la igualtat en aquest món.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix