Sant Boi enceta avui el programa d’activitats Viu l’Estiu 2016

La celebració a principis de setembre del 80è Aplec de Sant Ramon es posarà el punt final a la programació.

L’Ajuntament de Sant Boi ha programat un seguit d’activitats d’estiu per a la ciutadania. Viu l’Estiu 2016 és el nom genèric d’una programació variada que s’allargarà durant els mesos de juliol i agost i finalitzarà el primer cap de setmana de setembre amb l’Aplec de Sant Ramon, la trobada clàssica a l’ermita del mateix nom que enguany arribarà a l’edició número 80.

Cultura a la fresca

El consistori municipal ha confeccionat un conjunt d'activitats de cap de setmana amb el nom de Cultura a la Freca, que recull projeccions de cinema a la fresca al parc de la Muntanyeta, vermuts musicals i altres concerts a diferents espais públics de la ciutat, amb la col·laboració de bars i operadors locals, i altres activitats amb la clara finalitat de divertir i fer passar una bona estona amb la família i els amics.

Oci familiar i més

Per als nens i les nenes, estan programades ludoteques i tallers. A més, al llarg de l’estiu, es podran visitar exposicions al Museu, a Can Castells Centre d’Art i a la Biblioteca Jordi Rubió i Barraquer. El Festival Karxofarock, campionats esportius, sopars a la fresca, el Mercat de Pagès dels divendres i, fins i tot, tallers per aprendre anglès s’afegeixen a una programació pensada per poder gaudir de Sant Boi durant els mesos del temps de calor.

Per a consultar la programació de Viu l’Estiu 2016 cal adreçar-se a: www.santboi.cat


Redacció / Foto: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix