Arrenca la campanya per reivindicar millores a la xarxa de rodalies

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha penjat una pancarta a la façana per demanar l’execució de les actuacions previstes al Pla de Rodalies 2009 i el soterrament de les vies.

Des d’ahir l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat té una pancarta a la façana de l’edifici consistorial per reclamar l’execució de les actuacions previstes al Pla de Rodalies 2009 i el soterrament de les vies. Aquest mateix gest reivindicatiu s’ha dut a terme també, a la mateixa hora, als ajuntaments de L’Hospitalet i Montcada i Reixac. Amb l’objectiu de centralitzar les adhesions al manifest així com les queixes dels usuaris afectats per les contínues incidències, retards i avaries a la xarxa, també han creat el web http://ararodalies.cat i el hashtag #AraRodalies.

L’alcalde, Jordi San José, ha explicat que amb aquesta actuació es dóna el tret de sortida a “una campanya que serà continuada i que tindrà diferents moments al llarg de l’any”, amb l’objectiu d’evidenciar que “hi ha pendents actuacions de soterrament que són absolutament imprescindibles, tant per a la seguretat dels nostres veïns i veïnes, com per la millora de la xarxa ferroviària”. En aquest sentit, San José, ha assegurat que a les portes de les eleccions generals del proper 26 de juny, es demana a tots els partits polítics que es presentin que “incloguin en els seus programes el compromís prioritari d’invertir en les Rodalies metropolitanes.”

Manifest conjunt

Els ajuntaments de L’Hospitalet, Montcada i Reixac i Sant Feliu de Llobregat han elaborat un manifest conjunt en el qual reclamen al Ministeri de Foment i a Adif que prioritzin l’execució d’aquelles actuacions ja previstes en el Pla de Rodalies 2009 que afecten els tres municipis i que el Govern central ha oblidat en un calaix, sense dotació econòmica ni calendari per dur-les a terme.

La reivindicació també compta amb el suport d’una desena de regidors i regidores dels diferents partits polítics amb representació municipal.

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
212

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix