El Clúster de Salut Mental de Catalunya s’integra en el PCC

L’objectiu del Programa Catalunya Clústers és fer de la seva política un instrument fonamental per avançar en la transformació del model industrial del país.

El Clúster de Salut Mental de Catalunya, impulsat per l'Ajuntament de Sant Boi i amb seu al Palau de Marianao, s’ha integrat dins del Programa Catalunya Clústers, que té l'objectiu de fer de la política de clústers un instrument fonamental per avançar en la transformació del model industrial del país. A més el programa vol reforçar la competitivitat de les empreses a través de la innovació i la internacionalització enteses en clau de clúster, així com racionalitzar les iniciatives existents en aquest camp a Catalunya.

Avantatges

Els clústers que s'integren al Programa Catalunya Clústers poden utilitzar la marca associada al programa. A més, reben orientació estratègica, tutoria i assessorament en matèria de cooperació internacional i d'innovació, així com programes de capacitació de clústers managers i activitats de treball en xarxa. També representen iniciatives que donen cobertura a tot el territori català, com a mínim, i gaudeixen de personalitat jurídica pròpia, sense afany de lucre i domiciliació a Catalunya.

Per altra banda, els clústers que aglutina el Programa disposen d'un òrgan de govern integrat majoritàriament per empreses privades i tenen un nombre mínim de 20 empreses sòcies. A més, abasten una mínima dimensió de mercat de 100 milions d’euros de facturació agregada dels membres i disposen d'un pla estratègic de clúster a 3 anys.

Un total de 38 empreses, centres universitaris, entitats i institucions públiques formen part en l'actualitat del Clúster de Salut Mental de Catalunya, que es va constituir l'any 2013. L'impulsor d'aquesta associació va ser l'Ajuntament de Sant Boi, amb el suport dels centres de salut mental del municipi.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix