L'Escola María Fernández Lara es vol canviar de nom

La intenció del centre educatiu de Sant Boi de Llobregat és passar a anomenar-se Escola Casablanca després d’un procés de participació.

L'Escola María Fernández Lara, ubicada a Sant Boi de Llobregat i que va celebrar el 40è aniversari el passat curs escolar, vol anomar-se d’una altra manera. La comunitat escolar va considerar adequat una nova denominació més representativa i, per això, va iniciar un procés de participació per al canvi de nom.

Votació

La nova denominació proposada pel centre s'ha escollit mitjançant un procés participatiu realitzat durant aquest curs escolar. En la darrera votació, els membres de la comunitat educativa han optat majoritàriament pel nom "Escola Casablanca", en referència al barri on està ubicat el centre.

En aquesta votació han participat 730 persones entre alumnes, famílies, professorat i personal d'administració i serveis (el 69,3% de la comunitat educativa). La proposta més votada ha estat Escola Casablanca, amb 394 vots (54%), seguida per les altres dues finalistes, Escola Manel Esteller (32%) i Escola Casablanca-La Gralla (11,5%).

L'escola elevarà aquesta proposta al Ple municipal de l'Ajuntament de Sant Boi. En cas de ser aprovada, haurà de comptar amb la ratificació del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. La direcció del centre espera que, un cop complerts els tràmits necessaris, el canvi de nom pugui ser efectiu a principis del curs vinent.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix