Nova campanya de conscienciació sobre la neteja a Sant Boi

"Amb tu, un barri més net" ha arrancat al barri de Camps Blancs amb la participació de quinze nens i nenes de l’Esplai Eixida.

L'Ajuntament de Sant Boi ha donat aquesta setmana el tret d'inici a una campanya de sensibilització sobre la neteja de l'espai públic. La primera acció ha tingut aquest divendres, 11 de març, al barri de Camps Blancs. Quinze nenes i nenes de l'Esplai Eixida han netejat la plaça d'Euskadi en companyia de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el regidor del barri, José Manuel González Labrador.

L'alcaldessa de la ciutat, Lluïsa Moret, ha aprofitat aquesta acció col·lectiva per explicar que "la ciutat més neta no és la que més es neteja, sinó la que menys s'embruta". "Volem sensibilitzar la ciutadania", ha afegit, "perquè sigui corresponsable de l'espai públic, que és el bé comú, i ens ajudi a cuidar i mantenir més nets i acollidors els carrers i les places del nostre entorn més proper".

La campanya "Amb tu, un barri més net" recorrerà la ciutat barri a barri seguint les passes del projecte L'Alcaldia als barris, mitjançant el qual Lluïsa Moret trasllada la seva feina durant una setmana al mes a un dels districtes de la ciutat.

Lluïsa Moret ha dit que la millora de l'espai públic en general i la neteja en particular “són demandes recurrents en les seves trobades amb ciutadans i ciutadanes als barris. L'Ajuntament, ha afirmat, no renuncia a la via sancionadora, tot i que "no volem focalitzar exclusivament la nostra acció en la sanció.”

El punt culminant de la campanya arribarà al setembre, quan està previst l'inici del canvi del sistema de recollida de residus a la ciutat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix