Cornellà implantarà la zona verda al barri del Pedró

Els veïns i veïnes no hauran de pagar per aparcar el seu vehicle i sí la resta de conductors que vulguin estacionar a la zona.

Els carrers més propers del barri del Pedró al municipi de Sant Joan Despí seran de zona verda ben aviat. La moció presentada pel grup municipal del Partit Popular, que demanava la seva implantació, es va aprovar per majoria en el Ple de gener. “Era una proposta que teníem al nostre programa electoral i que s'ha fet realitat. S'havia detectat un greu problema d'aparcament al barri del Pedró perquè estacionar era gratuït i això havia provocat un efecte reclam als veïns de Sant Joan Despí, que resideixen en Les Planes, per estacionar el seu vehicle perquè a la seva zona havien de pagar”, destaca Daniel Serrano, portaveu del PP a l’Ajuntament de Cornellà.

Sense cost

Així, la zona verda es convertirà en un element dissuasiu per als habitants de Sant Joan Despí que vulguin aparcar al barri cornellanenc. Això facilitarà la possibilitat de trobar moltes més places perquè els residents a la zona puguin estacionar, ja que per a ells serà gratuït (no tindrà cap cost). Solament hauran d'abonar la quantitat simbòlica d'1,5 euros a l'any, que és el valor del distintiu que hauran de portar en el seu vehicle, per poder beneficiar-se. “Parlant amb l'associació de veïns ens van fer veure la problemàtica que tenien i va ser una reivindicació que ens van fer arribar”, diu el popular.

No obstant això, la implantació de la zona verda no està prevista, de moment, que s'imposi als altres barris de la ciutat perquè, segons explica Daniel Serrano, “poder aparcar no és un problema greu”.

Redacció / Foto: FCH

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix