L’ocupació hotelera a la comarca supera a la de Catalunya

El Baix Llobregat va registrar un 61,5% en el quart trimestre, mentre que la resta del país va ser del 55,4% i la província de Barcelona del 54,2%.

Segons les dades publicades per l'Observatori Comarcal, l'ocupació hotelera del quart trimestre de 2015 és del 62% a hotels i del  52% a apartaments del Baix Llobregat. L'ocupació hotelera i d'apartaments augmenta tant respecte el trimestre anterior com respecte el quart trimestre de 2014. Es registra l'ocupació hotelera del  trimestre més elevada dels darrers set anys.

El quart trimestre de l'any es caracteritza pel predomini del client de negocis en hotels i apartaments. Els clients provinents de Catalunya, Madrid i València concentren el 66% dels clients espanyols que s’allotgen a la comarca. El client estranger ha vingut principalment de França, Regne Unit i Itàlia  (representant el 42% del total de clients estrangers).

D’altra banda, el principal canal de reserva ha estat el directe (45% del total de reserves). Les reserves per internet es concentren a la zona Delta i als establiments de categoria inferior. A més, el segment de l’ocupació principal de la comarca és client individual (el 70%). Els establiments de categoria superior i els de la zona Delta són els que van registrar un major volum de grups.

Activitats esportives i vacances són els altres motius d'estada que augmenten al Baix Llobregat respecte el mateix trimestre de l'any anterior. Les vacances guanyen pes en les motivacions d'estada, fent del 4rt trimestre de 2015 el darrer trimestre amb major percentatge d'ocupació per vacances dels darrers 7 anys.

Redacció / Foto: Hotel SB Bcn Events Castelldefels

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
200

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix