ERC es compromet millorar la qualitat de l’hospital de Viladecans

Diputats i regidors d'Esquerra han analitzat amb la Junta de Personal del centre sanitari el pla d'inversions i esperen fer realitat les demandes de millora i ampliació dels serveis i recursos amb el pla de xoc previst per la Generalitat.

Una representació de diputats i regidors d’ERC ha analitzat aquest dimecres amb la Junta de Personal de l’Hospital de Viladecans el pla d'inversions previst al centre. La delegació, encapçalada pels diputats Anna Simó, Alba Vergés i Eduardo Reyes, acompanyats per regidors del partit als ajuntaments de Gavà, Castelldefels, Begues i Viladecans, s'ha compromès  amb els treballadors a destinar una part dels 100 milions d'euros del pla de xoc vinculat a l'acord d'investidura del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a millorar i ampliar els serveis i recursos de l'Hospital. Els representants d'Esquerra han escoltat les demandes dels treballadors i han repassat amb ells per quines activitats, que es corresponguin amb criteris assistencials, es pot créixer i cóm es poden assumir els compromisos d'inversió i d'increment pressupostari.

La visita d'avui es produeix després de la trobada mantinguda recentment pel director del CatSalut, David Elvira, amb la Junta de Personal de l'Hospital i tindrà continuïtat, properament, amb una reunió entre el nou conseller de Salut, Antoni Comín, i els alcaldes dels municipis a on dóna servei el centre.

Aquests contactes s'emmarquen en l'objectiu especificat a la moció presentada pel grup municipal d’ERC-Gavà al Ple del passat gener -aprovada per unanimitat- d'instar al Govern de la Generalitat a licitar enguany l’avantprojecte i el projecte d’ampliació de l’Hospital de Viladecans,  perquè segueixi exercint de centre de referència a la zona. 

També es demanava el compliment dels acords entre el Parlament, els ajuntaments i l’Executiu català per incrementar el personal i els recursos materials necessaris per reduir-ne substancialment les llistes d’espera i el col·lapse d’urgències.

Redacció / Foto: ERC-Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix