El Mercat Municipal obrirà el pròxim dijous 14 de gener

L’Ajuntament de Sant Feliu ha programat un acte obert a la ciutadania on s'explicarà el projecte de les obres.

Fa dos mesos que el Mercat Municipal va obrir les portes amb una imatge totalment renovada però serà el proper dijous 14 de gener quan tindrà lloc la inauguració oficial de l'espai. La inauguració inclourà un acte obert a la ciutadania durant el qual s'explicarà amb detall el projecte de les obres de remodelació de l'edifici i es projectarà un vídeo que repassa la trajectòria d'aquest emblemàtic edifici. L'acte es durà a terme a les 11.30 h, a la sala dels Àustries del Palau Falguera amb la presència de l'alcalde i representants de l'Ajuntament, així com d'altres institucions. D'altra banda, a partir de les 12.30 h es farà l'acte inaugural de l'equipament durant el qual les autoritats recorreran les instal·lacions. 

El  Mercat, que té més de 131 anys de trajectòria, ha encetat una nova etapa amb unes instal·lacions més espaioses, funcionals i accessibles, amb horaris ampliats i nous serveis per donar resposta a les necessitats comercials del segle XXI. Les obres de millora han permès, entre altres coses, mantenir la imatge original del Mercat i la cúpula, element singular i de gran valor arquitectònic històric. 

Les obres han suposat la reducció del nombre de parades que s'han fet més grans i incorporen un espai de logística a la part posterior. En total, hi ha deu parades que ofereixen tota mena de productes frescos i de qualitat: peix, carn, fruites i verdures, llegums i pesca salada. A més, hi ha també un bar obert a la ciutadania. 

 Nous accessos 

Els treballs de millora han inclòs l'eliminació de barreres arquitectòniques. Alhora, s'han canviat els accessos. Així, la porta d'accés principal és pel carrer de Falguera que ha esdevingut una façana oberta amb dues parades que donen a l'exterior. Aquest nou accés substitueix l'antiga entrada pel carrer de Josep Maria de Molina. D'altra banda, es manté l'entrada pel carrer de Pou de Sant Pere.

 Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix