L’Hospital de Viladecans rep el guardó a la Gestió Hospitalària Global

També el va rebre l'Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu-Hospital Clínic de Barcelona, mentre que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat li va ser concedit el premi a la categoria Àrea de la Dona.

Ahir es va celebrar a Madrid el lliurament dels premis del Programa TOP 20, que des de fa setze anys concedeix l’empresa IASIST. Uns guardons on es valoren un conjunt d’indicadors assistencials i de processos de gestió de més de 150 hospitals d’arreu de l’Estat espanyol. L’excel·lència, la bona qualitat assistencial i de funcionament de molts centres hospitalaris de Catalunya va quedar, de nou, de manifest.

D’un total de 63 premis lliurats, 18 hospitals catalans han obtingut fins a 24 guardons, la qual cosa suposa un reconeixement a la seva tasca. Els guardons es van dividir en dues categories. En la Gestió Hospitalària Global cal destacar els concedits a l’Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu-Hospital Clínic de Barcelona i l’Hospital de Viladecans. D’altra banda, el Parc Sanitari Sant Jona de Déu de Sant Boi de Llobregat li van concedir el premi a la categoria Àrea de la Dona.  

Avaluació

Els guardons Hospitals TOP 20 avaluen hospitals basant-se amb indicadors objectius obtinguts a partir de dades registrades de forma rutinària, i ofereixen al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, funcionament i eficiència.

En aquest sentit, segons l’avaluació del Programa, els Hospitals TOP 20 mostren el millor balanç de resultats en el 46% de les àrees clíniques i en el 39% dels processos, millorant l’eficiència en un 47% i la productivitat en un 27%. A més, destaquen per una reducció de les readmissions que se situa entre el 6% i el 70% en 23 processos i de la mortalitat en més d’un 30% en 11 patologies.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix