El Consorci de Turisme s’adhereix a Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016

Participarà en totes les activitats i iniciatives que es desenvolupin en el marc del projecte per a promoure la restauració i la gastronomia basada en el producte del Parc Agrari i el territori.

Catalunya ha estat guardonada Regió Europea de la Gastronomia 2016, un reconeixement que demostra la qualitat del nostre patrimoni agroalimentari i turístic. La tasca dels territoris dins del sector i durant els darrers anys ha estat important i ha contribuït a l’obtenció d’aquest títol, símbol de l’excel·lència dels nostres productes, de la nostra cuina i de les nostres tradicions.

El distintiu de Regió Europea de la Gastronomia (CREG’16), que comparteix els objectius de la Plataforma European Regions of Gastronomy,  situa a Catalunya com un territori capdavanter a Europa en l’àmbit alimentari i turístic. La bona feina dels productors, restaurants, centres de recerca, escoles, mitjans de comunicació, entitats i xefs catalans, entre els quals es troba Carme Ruscalleda, ambaixadora del títol, ha fet de la nostra gastronomia i dels nostres productes alimentaris una referència internacional, transformant-los en elements essencials de la identitat del país així com agents clau en la promoció turística.

L’adhesió del Consorci de Turisme del Baix Llobregat equival a ser partícips de totes les activitats i iniciatives que es desenvolupin en el marc del projecte, podent així promoure la nostra gastronomia basada en el Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, la cuina i restauradors del Baix Llobregat que treballen amb aquest producte, i el territori.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix