Unes 300 persones es manifesten a favor de les beques menjador

Van protestar per la retallada que ha fet la Generalitat i que ha deixat més de 2.000 nens i nenes sense l’ajut.

Unes 300 persones es van donar cita ahir davant dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la comarca a Sant Feliu de Llobregat. La manifestació, convocada pel Fòrum Social del Baix Llobregat (FSBLL), va protestar per la retallada, segons l’entitat, del 46,8% de les beques menjador otorgades aquest any per la Generalitat. Una retallada que, segons FSBLL, suposa que més de 2.000 nens i nenes del Baix Llobregat no rebran ajuts de menjador tot i reunir les condicions d’accés establertes pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

“Donat que aquest recurs ha passat de servir per millorar les oportunitats educatives i facilitat la conciliació laboral-familiar, a ser un instrument per garantir almenys un àpat en condicions a causa dea situació econòmica de moltes famílies, no entenem la decisió de la Generalitat de congelar els pressupostos destinats a aquestes beques en un moment en que la demanda s’ha incrementat”, explica la FSBLL.

El Fòrum Social Baix Llobregat no descarta noves accions per garantir el dret d’aquestes 2.000 famílies a accedir a una beca menjador.

Redacció / Foto: Fet a Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix