L’Ajuntament de Gavà impulsa un pla director de cooperació

Té per objectiu avaluar la política de cooperació dels darrers anys i establir les línies estratègiques de les polítiques de cooperació a la ciutat.

El Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Gavà està elaborant, per primera vegada, un Pla Director de Cooperació i Solidaritat que permetrà establir les directrius i els principis bàsics en aquesta matèria des de 2016 i fins l’any 2019. Aquest Pla té per objectiu avaluar la política de cooperació dels darrers anys i establir les línies estratègiques de les polítiques de cooperació a la ciutat.

La intenció del consistori municipal baixllobregatí és que aquest pla director “sigui un pla obert i molt participatiu, i en aquest sentit estem comptant amb les ONG’s i entitats locals de cooperació a través del fòrum de solidaritat i cooperació que es reuneix de manera periòdica”. Plaza incideix en què “aquest pla ha de ser de tots” i per tant “també volem que la ciutadania participi d’aquest projecte i aporti el seu coneixement de la cooperació a Gavà, i al mateix temps volem comptar amb els partits polítics”, segons explica el regidor de Cooperació, Èric Plaza -foto-.

El pla es troba actualment en la fase de diagnosi que consisteix en veure què és el que històricament s’ha fet a Gavà en matèria de cooperació. La fase de diagnosi s’allargarà fins a finals d’aquest 2015, temps en el que també es durà a terme aquest procés participatiu. Després s’obrirà la fase de disseny i elaboració del pla director, que es confeccionarà amb totes les aportacions rebudes per part de la ciutadania, entitats i partits polítics. Finalment, el pla director es portarà al Ple Municipal per la seva aprovació.

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix