Lluïsa Moret torna a apropar-se als barris de Sant Boi

L’alcaldessa iniciarà la seva trobada mensual amb el de Marianao els pròxims dies 6, 7 i 8 d'octubre.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, reprendrà demà el programa “L’alcaldia als barris”. Una cita mensual amb cadascun dels barris de Sant Boi, amb la finalitat de conèixer sobre el terreny els temes que preocupen els veïns i veïnes. Aquesta presència mensual de l'alcaldessa als barris ve a reforçar la tasca dels regidors de barri que treballen sempre, des de la proximitat, per resoldre els problemes dels veïns i veïnes del barri. L'alcaldessa inaugurarà al barri de Marianao, durant els dies 6, 7 i 8 d'octubre, aquest nou cicle de contacte directe amb els barris.

Durant els quatre dies de recorregut pels barris, l'alcaldessa té previst mantenir un contacte directe amb diferents col·lectius d'àmbits educatius i socials, associacions i ciutadans i ciutadanes, a títol individual o grupal. Altres punts de trobada són les escoles, els centres de salut i altres equipaments del barri en què l'alcaldessa coneix de primera mà el seu funcionament i necessitats. El sector comercial centra també l'atenció de l'equip de govern. El contacte amb el comerç local, mitjançant visites a mercats i establiments comercials, permet conèixer les seves inquietuds.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix