Els usuaris de l’FGC podran aprendre anglès durant el temps de viatge

Ferrocarrils de la Generalitat inicia una prova pilot per aprofitar el trajecte en tren a les línies R5 i R6 de la línia Llobregat-Anoia.

A partir d’ara viatjar amb tren i aprendre anglès serà compatible. Ferrocarrils de la Generalitat amplia la seva oferta amb la posada en pràctica un nou servei únic en el transport públic mitjançant un sistema educatiu innovador que permet aprofitar el temps de viatge en tren per practicar la conversa en anglès.

Així, Ferrocarrils inicia una prova pilot d’aquest servei a les línies R6 Barcelona-Igualada i R5 Barcelona-Manresa de la línia Llobregat-Anoia. Es tracta de les dues línies d’FGC on el temps de viatge és superior. D’aquesta manera, Ferrocarrils posa a l’abast dels clients un nova manera de fer més aprofitable el temps que es dedica al viatge.

Les classes s’impartiran en quatre trens al dia, de dilluns a divendres, dos al matí i dos a la tarda:

-    R5 de les 06.59h (Manresa-Barcelona)
-    R6 de les 07.00h (Igualada-Barcelona)
-    R5 de les 19.56h (Barcelona-Manresa)
-    R6 de les 18.13h (Barcelona-Igualada)

Amb grups formats per un màxim de 16 persones, els usuaris podran practicar la conversa en anglès amb el professor nadiu i la resta de viatgers inscrits al curs, que es podran incorporar a la classe pujant a qualsevol de les estacions del recorregut escollit. Els usuaris podran posar en pràctica els seus coneixements i educar la seva oïda per entendre el que es diu en anglès i poder transmetre a la vegada els missatges en aquest idioma.

Les persones que estiguin interessades en participar en la prova pilot gratuïta cal que visitin el web www.fgc.cat i omplin un formulari amb les dades de contacte, el nivell d’anglès i l’elecció de línia i hora en què es realitzarà el curs. Si l’experiència és positiva, es mantindrà i s’implantarà de forma definitiva. Per tirar endavant aquesta iniciativa, Ferrocarrils compta amb l’experiència i col·laboració de Vaughan System, una reconeguda empresa amb més de 30 anys de trajectòria oferint cursos d’anglès.

Redacció / Foto: Marçal Guardiola

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix