L’Hospital Sant Joan de Déu organitza una gran festa al Palau Robert

La voluntat del centre és donar a conèixer a la població alguns dels programes que es duen gràcies a les donacions de la societat civil.

L’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat celebra, el pròxim 26 de setembre, la Festa dels Petits Valents als jardins del Palau Robert a Barcelona. La voluntat del centre hospitalari és donar a conèixer a la població alguns dels programes que es duen gràcies a les donacions de la societat civil. La festa, que enguany arriba a la cinquena edició, vol retre homenatge als pacients, i reconèixer la seva valentia, alegria, solidaritat i coratge a l’hora de fer front a la malaltia.

Una vintena d’activitats

A l’entrada al recinte del Palau Robert, els infants rebran una polsera que els converteix en “pacients” de l’Hospital i que els permet participar en una vintena de tallers lúdics que reprodueixen o estan relacionats amb les activitats d’assistència, solidaritat, recerca i innovació que es fan al centre. Podran conèixer i jugar amb els gossos que ajuden els infants hospitalitzats a recuperar-se; participar en tallers de musicoteràpia com els que es fan a l’Hospital; ballar amb la Gelocatila, una de les pallasses que acompanya als infants que han de ser operats quiròfan; guarir un nino de drap com els que fa servir una infermera psicòloga de l’Hospital per explicar als infants que han de ser sotmesos a una operació complexa en què consisteix la intervenció, i fins i tot convertir-se en científics per un dia.

Com a novetat, enguany els infants podran participar en el salvament d’una tortuga marina. Amb aquesta iniciativa, es pretén invertir els papers i convertir als més petits per un dia en “cuidadors”. A la Festa dels Petits Valents també hi seran presents els personatges del parc temàtic Port Aventura, que des de fa uns mesos col·labora amb l’Hospital i finançarà la nova UCI del centre valorada en tres milions d’euros.


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix