El Prat de Llobregat s’afegeix a la Xarxa de Ciutats Refugi

Per donar acollida a persones que arriben a Europa fugint dels seus països d'origen on hi ha conflictes armats.

Continuen les adhesions de municipis baixllobregatins a la xarxa de ciutats refugi. L’Ajuntament del Prat ha manifestat la seva voluntat d’afegir-se a la proposta de creació d'una Xarxa de Ciutats Refugi per tal d'acollir persones refugiades. El consistori municipal es compromet a treballar, de manera immediata, amb les entitats i institucions que participin en aquesta xarxa, per tal de donar acollida a aquestes persones que necessiten solucions urgents davant la dramàtica i insostenible situació que estan vivint.

L'Ajuntament del Prat de Llobregat, compromès amb el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, reacciona d’aquesta manera -com Sant Feliu de Llobregat o Molins de Rei- davant la greu crisi humanitària que comporta el desplaçament cap a Europa de milers i milers de persones de totes les edats, que fugen amb por i desesperació de les guerres, la persecució i el terror que pateixen en els seus països d'origen.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix