Sant Feliu de Llobregat s’ofereix a acollir refugiats

Formarà part de la xarxa de ciutats d’acollida de persones que estan vivint una dramàtica situació en els seus països.

Davant la tragèdia humanitària que la comunitat síria està patint, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat s’ha volgut sumar a la  proposta de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per a la creació d’una xarxa de ciutats refugi per acollir els milers de persones que travessen Europa fugint de la guerra de Síria. En aquest sentit, el municipi baixllobregatí vol esdevenir, junt amb Barcelona, una ciutat acollidora de migrants i refugiats, davant la dramàtica situació que viuen en els seus països i que els fa arriscar les seves vides per sobreviure.

“Aquest estiu hem viscut uns moments dramàtics, a la deixadesa de les institucions europees pels morts ofegats al Mediterrani hem de sumar l’incompliment dels Drets Humans a l’hora de l’arribada de les famílies refugiades a les nostres fronteres”, ha declarat l’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José.

Una carta d’adhesió

Des de l’Ajuntament de Sant Feliu s’ha enviat una carta a l’Ajuntament de Barcelona per expressar a l’alcaldessa de la ciutat comtal la voluntat de Sant Feliu d’adherir-se a la xarxa de ciutats refugi. Amb aquest gest es vol també manifestar al conjunt d’Europa la necessitat de posar fi a la deixadesa de funcions que provoca la mort i la desesperança de milers de famílies que per situacions forçades han d’abandonar les seves llars.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix