Diversos espais públics de Sant Boi seran rehabilitats

L'Ajuntament ha seleccionat els cinc projectes ciutadans que ajudaran a revitalitzar espais de la ciutat actualment en desús o amb un nivell baix d'activitat.

El consistori baixllobregatí va llançar fa mesos, mitjançant el Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social (CoBoi), la convocatòria d'un concurs d'idees per donar nova vida a espais públics en desús mitjançant projectes innovadors amb valor social i amb un impacte positiu en el territori. Els projectes seleccionats reben suport municipal mitjançant formació, tallers de co-creació i assessorament especialitzat en projectes d'economia social. Darrere els projectes hi ha una vintena de persones. La majoria tenen menys de 30 anys. Són majoritàries les persones amb estudis universitaris i gairebé la meitat tenen experiència prèvia en temes d'emprenedoria social.

Fruit d’aquesta iniciativa s’han escollit cinc projectes escollits que són: Circula Cultura (espai de trobada sociocultural al barri de Marianao), The Goodbiker (taller de reparació i intercanvi de bicicletes), Juca (activitats extraescolars i jocs de taula), Eixam (comunitat virtual i física de petits negocis i entitats) i Óla (aparador temporal per a exposició i venda 'on line' i 'off line' de productes). Els espais on es duran a terme aquests projectes són els quioscos de la plaça Generalitat (Circula Cultura) i del carrer Bonaventura Calopa (The Goodbiker), el local municipal Can Boneu (Juca) i l'eix comercial del carrer Víctor Balaguer (Eixam i Óla). L'Ajuntament cedirà aquests espais a les persones promotores dels projectes seleccionats durant un període d'un any (prorrogable fins a quatre).

Redacció / Foto: Anoia Diari

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix