L’Hospital de Sant Joan de Déu tindrà un parc inspirat en PortAventura

També es construirà una nova UCI pediàtrica en el centre hospitalari amb la instal·lació d’una dotació tecnològica d’última generació.

La Fundació PortAventura i l'Hospital Sant Joan de Déu estreten encara més la seva col·laboració amb l’anunci del finançament de la construcció de la nova UCI pediàtrica del centre hospitalari. A més, s'han presentat tres projectes orientats a millorar i amenitzar l'experiència hospitalària dels nens. Amb tres milions d'euros, es tracta de la donació més gran privada que ha rebut l'hospital fins al moment per a la realització dels nous equipaments.

La construcció de la nova Unitat de Cures Intensives (UCI) es fonamenta en tres objectius fonamentals: millorar l'estada dels nens hospitalitzats i de les seves famílies, ampliar la dotació tecnològica de la unitat al màxim nivell i facilitar l'espai de treball dels professionals que desenvolupen la seva tasca a l'Hospital. La nova UCI pediàtrica passarà dels 381m2 disponibles ara als 1.440m2. Un dels aspectes més rellevants de la reforma serà la nova configuració dels espais destinats als pacients, que passaran a ser habitacions individuals. D'altra banda, el projecte contempla la instal·lació d'una dotació tecnològica d'última generació. Gràcies a això, tant pacients, com famílies i treballadors comptaran amb un ambient hospitalari amb unes condicions que situaran la unitat en l'avantguarda mundial de l'atenció infantil amb una unitat referent a Europa.

Tres projectes

A més, es crearaon tres projectes orientats a millorar i amenitzar l'experiència hospitalària dels nens: la visita regular de personatges de PortAventura als nens ingressats, la creació de l'anomenat "Pack d'Alta" (una caixa que contindrà unes polseres de record, un petit joc i dues entrades per a PortAventura), i un parc infantil amb les àrees temàtiques de PortAventura

En aquesta sentitla construcció d'un parc infantil que circumdarà dos dels edificis de l'hospital creant així una àrea de jocs dividida en cinc àmbits: Mediterrània, Polinèsia, Xina, Mèxic i Far West, les àrees temàtiques de PortAventura. Aquestes mini-àrees temàtiques s'inspiraran en la tematització de PortAventura per decorar els tobogans, gronxadors i altres jocs adaptats que s'hi instal·laran. El projecte es troba en fase de disseny i la seva construcció està prevista per al primer trimestre de 2016.

Arturo Mas-Sardà, president de PortAventura, es mostra molt satisfet que l'Hospital Sant Joan de Déu “ens hagi donat l'oportunitat de col·laborar en un projecte clau com l'UCI pediàtrica. PortAventura igual que l'Hospital de Sant Joan de Déu és un projecte per a famílies i nens de tot el món, però amb un fort arrelament local a Barcelona i la seva àrea d'influència". Mentrestant, Manel del Castillo, director gerent de l'Hospital Sant Joan de Déu, està molt agraït "per la col·laboració de Port Aventura. És un exemple molt rellevant de com la societat civil està contribuint a fer d'aquest hospital, un centre pediàtric de referència a nivell internacional."

Redacció / Foto: Hospital Sant Joan de Déu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix