El Consell Consultiu de la Gent Gran vol més presència als nous consistoris

També demana que els problemes i necessitats de les persones grans siguin inclosos a les polítiques que es desenvolupin en l’àmbit municipal.

El Consell Consultiu de la Gent Gran, l’òrgan de participació i consulta de la gent gran del Baix Llobregat, ha fet arribar a tots els partits polítics amb representació comarcal algunes propostes de cara a la constitució dels nous ajuntaments. Es demana que els problemes i necessitats de les persones grans siguin inclosos a les polítiques que es desenvolupin en l’àmbit municipal de forma global i transversal a tots els àmbits i departaments implicats.

D’altra banda també es destaca la importància de garantir la presència de persones grans en els òrgans de participació i representació política, de manera que hi hagi persones grans que representin al col·lectiu a les institucions. En aquest sentit, també s’assenyala la necessitat que tots els consistoris creïn o mantinguin una regidoria específica de gent gran.

Per últim, s’insta al govern de la Generalitat i a tots els partits polítics amb representació al Parlament de Catalunya a elaborar una llei específica que reconegui els drets i deures de les persones grans, tal com ja existeix en els àmbits d’infància, joventut o igualtat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix