L’ermita de Santa Maria de Sales es destinarà a usos religiosos i culturals

El Bisbat de Sant Feliu i l’Ajuntament de Viladecans signaran demà un conveni, amb la presència del president de la Diputació, per compartir les activitats que se celebrin a l’edifici religiós.

L’ermita de Santa Maria de Sales prendrà un gran protagonisme en un futur pròxim. El Bisbat de Sant Feliu de Llobregat i l’Ajuntament de Viladecans han arribat a un acord per destinar l’ermita a un ús religiós i litúrgic, propi del recinte religiós, i també cultural i d’interpretació històrica, tot amb la finalitat d’atendre els interessos del conjunt de la ciutadania.

El conveni tindrà una vigència de 25 anys sense perjudici de pròrrogues eventuals, és una actualització del contingut de l’acord que ja es va subscriure l’any 2011, en virtut del qual es va cedir a l’Ajuntament l’ús cultural de l’Ermita de Santa Maria de Sales i es va procedir a l’assumpció, per part de la Corporació local, de la realització d’obres de consolidació i restauració interior de l’ermita.

Signatura de l’acord

La Sala de Juntes de Govern de l’Ajuntament de Viladecans acollirà demà dimecres 10 de juny l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre el Bisbat de Sant Feliu i l’Ajuntament de Viladecans. Cal destacar la presència a l’acte del president de la Diputació, Salvador Esteve. Signaran el document el mossèn Josep Maria Domingo, vicari episcopal de la Vicaria del Llobregat del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, actuant en nom i representació de la Diòcesi de Sant Feliu; el mossèn Joan Puig, rector de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Viladecans, i l’alcalde.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix