L’AECC-Catalunya organitza una caminada solidària entre Gavà i Castelldefels

Les juntes locals dels dos municips baixllobregatins commemoren així el Dia Mundial senseTabac que se celebrarà diumenge 31 de maig.

Les juntes locals de Gavà i Castelldefels de l’AECC-Catalunya contra el Càncer s’uneixen per segon any consecutiu per organitzar aquest diumenge una caminada solidària entre les dues localitats per commemorar el Dia Mundial sense Tabac. L’objectiu és conscienciar a la població dels riscos que comporta el tabac per a la salut i fer palesa l’estreta relació que hi ha entre l’hàbit de fumar i el càncer de pulmó.

La sortida de la caminada serà a les 11 hores des de diferents punts d’ambdues localitats (a La Vela de Gavà Mar en el cas de Gavà i a l’escultura de Lorenzo Quinn “Dar y Tomar” a Castelldefels), i els dos grups es trobaran a l’arribada cap a les 12 hores a la Plaça de les Palmeres a Castelldefels, on hi haurà una ballada de zumba a càrrec d’Azahara.

Volen un nou rècord de participació

L’edició de l’any passat van participar prop de les 140 persones i enguany s’espera superar la xifra d’assistents. A més, l’associació posarà una carpa amb informació per a totes les persones que vulguin deixar de fumar i apostar per una vida saludable.

Redacció / Foto: AECC-Catalunya

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix