L’AECC-Catalunya contra el Càncer organitza avui una conferència sobre el tabac

La Junta Local de Cornellà de Llobregat commemora així el Dia Mundial sense Tabac que se celebrarà el 31 de maig.

La Junta Local de Cornellà de Llobregat de l’AECC-Catalunya contra el Càncer organitza avui dimecres 27 de maig una conferència divulgativa sobre el tabac. La xerrada, que porta per títol Què en sabem del tabac? Recursos per deshabituar-se, anirà a càrrec del doctor Sergi Morchon, metge del servei de Medicina Preventiva de la Unitat de tabaquisme de l’Hospital de Bellvitge. La conferència es farà a les 19 hores a les dependències de Citilab a la plaça Can Suris.   La conferència es farà a les 19 hores a les dependències de Citilab a la plaça Can Suris.  

L’acte, que se celebra dins la setmana de la dignitat de Cornellà impulsada per l'Ajuntament de la localitat dins del marc de l'Acord Social contra la Crisi, serveix per commemorar el dia Mundial sense Tabac que tindrà lloc el diumenge 31 de maig.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix