Lligadas: “No ens calen més barris, sinó més inversió en els que ja tenim”

ERC de Viladecans censura que el PSC hipotequi el futur de la ciutat des de l’Ajuntament apostant-ho tot a la cultura del totxo.

La secció local d’ERC a Viladecans ha censurat que el PSC hipotequi el futur de la ciutat des de l’Ajuntament apostant una vegada més per la cultura del totxo. La candidata republicana, Bàrbara Lligadas, ha afirmat que “no hi ha pitjor cec que el que no hi vol veure i el PSC a l’Ajuntament de Viladecans ha demostrat per activa i per passiva no haver entès res de la crisi econòmica que va esclatar el 2007 amb la punxada de la bombolla immobiliària.”
 
“Lluny de corregir els tics i les dinàmiques perverses que ens van dur on som, el PSC ens planteja un horitzó on la principal raó de ser i el motor econòmic de Viladecans s’associa a la construcció de nous habitatges i polígons industrials, encara que estiguem estancats demogràficament, proliferin naus buides i siguem un dels territoris amb més polígons industrials del país per metre quadrat”, ha afegit l’alcaldable d’Esquerra. “No ens calen més barris a Viladecans, sinó més inversió en els que ja tenim”, ha assegurat Lligadas.

Lligadas ha posat com a exemple d’aquest despropòsit el Pla de Llevant remodelat recentment i que preveu construir 2.900 nous habitatges a la falda de la muntanya de Sant Ramon, el nou complex esportiu Pòdium, el polígon de Ca n’Alemany que acollirà el centre comercial outlet, el polígon centre amb les antigues naus de la Roca, el pavelló poliesportiu del centre que el PSC vol tirar a terra per aixecar més vivendes o la urbanització de centenars de pisos a l’entorn de Can Sellarès.

Viladecans Immobiliària SA

En aquest sentit, Lligadas ha lamentat que “lluny d’aprendre dels errors, si torna a governar el PSC amb el silenci còmplice d’Iniciativa per Catalunya com a socis de govern tal com hem comprovat aquests darrers quatre anys, haurem de canviar el nom de l’Ajuntament per Viladecans Immobiliària SA.”

Tanmateix, ha afegit la cap de llista d’ERC, “Esquerra està als antípodes d’aquest model de ciutat, hi ha una alternativa que representem l’equip d’ERC Viladecans, que prioritzarà les persones per damunt d’interessos especulatius. Un dels nostres principals compromisos de cara al proper mandat és aturar, acabar amb el creixement irracional de la ciutat. Volem transformar, repensar Viladecans, però ho volem fer amb la participació i el consens dels veïns i els agents implicats. No com passa ara, que s’amaga informació a la ciutadania i s’expliquen els projectes un cop ja està tot dat i beneït.”

Redacció / Foto: ERC Viladecans

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix