L’AE Prat ja prepara el playoff d’ascens a Segona RFEF

El partit d’anada de la primera eliminatòria davant el CE L’Hospitalet es jugarà el pròxim 19 de maig a les 12:30 hores al Municipal Sagnier

Després d’aconseguir la classificació per al playoff d’ascens a la Segona RFEF a la darrera jornada, els potablava ja estan preparant intensament la seva participació en la fase més decisiva de la temporada. I és que l’equip baixllobregatí s’enfrontarà davant d’un dels rivals més potents de la categoria, el CE L’Hospitalet.

GMlMUprWgAABknU

No serà una eliminatòria fàcil per dos equips que busquen tornar a la quarta categoria del futbol nacional. El seu rival veïnal va ocupar la segona posició final a la classificació de Tercera RFEF i compta amb una plantilla molt competitiva.

GI3ytHEXwAAvd0g

El club espera omplir el Municipal Sagnier en el partit d’anada. El partit es jugarà aquest diumenge 19 de maig a les 12:30 hores. L’entitat ha posat a la venda les entrades on ha decidit donar gratuïtament dues entrades per jugador de l’AE Prat.

Renovació de Motoso

D’altra banda, l’entitat pratenca ja està planificant la pròxima temporada. Una de les primeres decisions ha estat apostar per la continuïtat de l’entrenador Miguel Ángel Motoso fins al 2026. El tècnic, que suma set temporades al club al qual va arribar per dirigir el Cadet A, s'ha estrenat aquest any a Tercera RFEF després de tres anys al Prat B en els quals va ascendir l'equip de Tercera Catalana a Primera Catalana. 

193821

"Estic molt content i agraït per aquesta renovació que és una clara mostra de la confiança mútua que ens tenim", explica. "El projecte està molt clar i molt marcat. Aposta pels jugadors d'etapa cinc que ja estan al club i una metodologia de treball cada cop més interioritzada. Amb tot això, crec que l'objectiu de cara al futur ha de ser un punt més respecte el que hem fet aquest any que, d'altra banda, està per sobre del que nosaltres ens pensàvem", afegeix.

Redacció / Fotos: AE Prat-CE L’Hospitalet

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix