ICV-EUiA de Sant Feliu denuncia les campanyes xenòfobes del PPC

“Rebutgem i condemnen el racisme i la xenofòbia que promou el Partit Popular”, ha declarat l’actual alcalde Jordi San José

En un comunicat que ha fet arribar a la nostra redacció, ICV-EUiA de Sant Feliu manifesta el seu rebuig a les campanyes xenòfobes que està duent a terme el PP arreu de Catalunya i se suma a les denúncies fetes per altres companys i companyes de la coalició. Des d’ICV-EUiA es treballa en la defensa de la igualtat entre totes les persones, sigui quin sigui el seu origen. “S’ha de tenir tolerància zero envers els que escampen el racisme per treure rèdit electoral”, ha declarat l’alcalde Jordi San José.

“Sant Feliu és un exemple d’integració, on es demostra que immigració no és sinònim de marginació, ni de delinqüència, ni de males pràctiques, i de com des dels governs s’ha de treballar per garantir els drets de tothom, independentment del seu origen i la seva situació administrativa”, ha manifestat San José.

“El PP vol desviar l'atenció sobre la corrupció, la mala gestió i tantes altres coses encenent focs per alimentar el seu electorat més fatxa, contra Catalunya i contra la immigració” ha escrit l’alcalde a les xarxars socials, denunciant de manera ferma que el vot al PP és un vot a la corrupció, a les retallades en llibertats personals i en drets socials.  

Segons el comunicat, ICV-EUiA Sant Feliu lluitarà i prendrà les mesures legals oportunes perquè aquestes actituds davant la desigualtat no quedin impunes. És intolerable aprofitar-se del patiment de les persones per fer aquesta mena de discursos que promouen l’odi.  Alhora, des de la formació ecosocialista santfeliuenca es vol explicitar el recolzament a la denúncia a la Comissió Europea presentada per Ernest Urtasun, Dolors Camats i Àlex Mañas (candidat per Badalona d'ICV-EUiA) per la campanya del PP amb el lema "Limpiando Badalona" davant de la UE per atiar l'odi i el racisme.

Redacció / Foto: ICV-EuiA Sant Feiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix