Una enquesta situa ERC de Gavà com a segona força més votada a les Municipals

El PSC seria el guanyador però hauria de pactar, mentre que C’s pugnaria amb els republicans per la segona posició.

Segons una enquesta feta pel grup Opinòmetre i publicada per ERC de Gavà, la formació republicana obtindria en les pròximes eleccions municipals el 13.9% dels vots, que els duria a ser la segona candidatura més votada per darrere del PSC amb un 27,5%. Amb aquest percentatge, els republicans obtindrien entre 3 i 4 regidors i superarien la xifra que van obtenir l’any 2011 (2 regidors).

El PSC, amb 7 o 8 regidors (perdria entre un i dos), guanyaria les eleccions però haurien de pactar amb altres forces polítiques locals per continuar govern a l’Ajuntament de Gavà. C’s, amb 3 o 4 regidors se situaria com a tercera força política amb un 13,7% dels vots (guanyaria tres o quatre), mentre que CiU obtindria 3 regidors (igualaria els resultats obtinguts en les darreres eleccions amb un 11,4% dels vots), el PP amb dos (10,2%) i ICV-EUiA (perdria un, 5,3%). UPyD (0,4%) i PxC (2,4%) no tindrien representació al consistori així com Podemos (7%) aconseguiria entre 1 i 2 regidors.

A més, l’enquesta també dóna a la formació republicana la segona posició en intenció de vot directe amb un 10,4%, mentre que el PSC obté un 13,9%. En tercer i quart lloc se situarien les candidatures com i CiU (8,8%), mentre que C’s (3,7%) i PP (3,2) serien ocuparen el cinquè i sisè lloc respectivament.

Dades

Per a la confecció de l’enquesta, l’¡empres Opinòmetre ha agafat un univers de 400 persones majors de 18 anys i l’ha fet amb la modalitat de telèfon assistit per ordinador (CATI) els dies 20 i 30 de novembre de 2014. L’error mostral és del 5%.

Redacció / Foto: Generalitat de Catalunya

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix