El Consell de Ciutat ‘posa deures’ a les forces polítiques santboianes

El document recull més de quaranta propostes per millorar la ciutat durant el pròxim període de govern.

El Consell de Ciutat de Sant Boi de Llobregat, òrgan consultiu de l'Ajuntament format per representants d'entitats i agents dels àmbits social, econòmic, polític i territorial, ha fet pública la seva carta de recomanacions per al futur govern de la ciutat. Aquest document és fruit del treball i les reflexions realitzades pels membres del Consell de Ciutat en els darrers mesos, amb l'objectiu d'identificar els principals reptes de futur que haurà d'abordar la societat santboiana en els pròxims anys. Les recomanacions s'han lliurat a les diferents forces polítiques que optaran a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig, amb l'objectiu que siguin incorporades en els programes electorals. També es lliuraran al futur equip de govern perquè les tingui presents per a l'elaboració del Pla d'Acció Municipal 2015-2019.

Es recullen un total de quaranta-una propostes orientades a aconseguir la recuperació econòmica i la millora de l'ocupació, l'assoliment d'una major cohesió social i la millora de la qualitat democràtica. De totes les propostes s'han destacat onze de prioritàries, entre les quals destaquen la creació de polítiques d'habitatge i la lluita contra els desnonaments, la promoció de l'economia cooperativa, social i solidària o la prevenció del fracàs escolar.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix