ICV-EUiA de Sant Feliu farà arribar les seves propostes a tota la ciutat

La coalició d’esquerres cercarà el contacte i la relació amb tota la ciutadania, amb actes a tots els barris, porta a porta i presència a les xarxes socials, per explicar el programa.

La campanya d’ICV-EUiA de Sant Feliu se centrarà en explicar les propostes del programa electoral de manera detallada, tot cercant el contacte directe amb la ciutadania a tots els barris de la ciutat. Al mateix temps el web de campanya www.jordisanjose.cat recull tant el balanç de la feina feta com el detall del programa electoral, així com el seguiment de l’agenda. A les xarxes socials s’aniran explicant les propostes prioritàries i també farà seguiment de l’actualitat diària de la campanya electoral. 

El conjunt de la coalició d’esquerres, candidatura i militància, es mobilitzarà per parlar amb el màxim de veïns i veïnes. De forma singular amb el porta a porta per la ciutat, lliurant casa per casa, pis per pis, el programa amb les prioritats per als pròxims quatre anys i es parlarà directament amb la ciutadania.

A més, ICV-EUiA farà un total de nou actes públics a diferent punts de la ciutat, disposarà d’un estand a la Fira comercial del proper cap de setmana, realitzarà reunions amb diferents sectors ciutadans, i tots els dies de campanya instal·larà parades informatives per tota la ciutat.

Jordi San José, alcalde i candidat, ha manifestat “que des d’ICV-EUiA farem una campanya molt de “a peu de carrer”, sense obviar les xarxes socials, perquè el que volem és el contacte directe amb la ciutadania per explicar a fons el nostre projecte de ciutat.”

A més, Jordi San José ha volgut destacar que “a Iniciativa estem habituats amb aquest contacte directe amb la ciutadania. Un contacte que no fem exclusivament en període electoral per demanar el vot, ho hem anat fent any rere any a tots els barris per explicar la feina que fèiem, en actes oberts i participatius.”

Redacció / Foto: ICV-EUiA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix