ERC d’Esplugues demana un Ajuntament més transparent i democràtic

L’alcaldable Oriol Torras va reivindicar que “l’Ajuntament no tingui secrets per als ciutadans, per tal que tothom sàpiga quines decisions s’hi prenen i com es prenen”.

Amb motiu de l’inici de la campanya electoral, la secció local d’ERC d’Esplugues de Llobregat va reclamar, davant l’edifici de l’Ajuntament, un govern municipal més democràtic i transparent que no tingui secrets per als ciutadans grups polítics del consistori.

D’aquesta manera, Oriol Torras, alcaldable d’ERC per Esplugues, va reivindicar un Ajuntament que “no tingui secrets per als ciutadans, per tal que tothom sàpiga quines decisions s’hi prenen i com es prenen”. En aquest sentit, Torras va afegir que “la transparència és un dels pilars fonamentals del republicanisme i que per a ERC no és només una idea en un programa electoral, sinó una manera global d’entendre l’acció política”. ERC aposta perquè les decisions importants per al poble es consultin amb la ciutadania per evitar casos com el del tanatori de la Miranda, i molts d’altres.

Herminia Villena, número 2 d’ERC per Esplugues, va incidir en el fet que, per una Esplugues més transparent, “calen uns mitjans d’informació més transparents”: per exemple, “la revista El Pont no pot ser propaganda en què es pinti una Esplugues de color de rosa” i “que no expliqui quant costen veritablement les coses, ni qui les fa i organitza”. Villena també va reclamar “una ràdio municipal de qualitat, que no és una qüestió de diners, si no de voluntat política.”

Per la seva banda, Joan Vázquez, tercer de la llista electoral d’Esquerra, va dir que “els sous dels polítics s’haurien de publicar sencers, amb les dietes i complements sencers”, per evitar els abusos que ara tenen lloc.

Redacció / Foto: ERC Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix