Cornellà en Comú inicia la campanya electoral amb força

Durant els pròxims dies té una agenda farcida d’actes polítics arreu del municipi baixllobregatí.

Cornellà en Comú-Crida per Cornellà, la candidatura popular municipalista de Cornellà, ja ha iniciat les seves accions a peu de carrer, així com actes de campanya, amb l’objectiu de presentar la seva candidatura a tots els cornellanencs i cornellanenques.

Ahir dijous es donarà per començada la campanya electoral, amb la típica penjada de cartells. L’acte popular va ser a l’avinguda Salvador Allende, al costat de la Torre la Miranda, pel simbolisme d'Allende i la Unitat Popular.

Divendres 8 de maig des de les 6.00h del matí es penjarà la primera tongada de cartells, com la resta dels dies següents, amb el suport de tots els voluntaris i voluntàries. A la tarda començaran els actes d’inici de campanya a la Plaça Catalunya a les 19h. La candidatura popular comptarà amb la presència dels convidats Arcadi Oliveras (Procés Constituent), Toni Ribas (Equo) i Andrés Bódalo (SAT).

Dijous 14 de maig a les 19h tindrà lloc al Patronat de Cornellà un acte molt especial amb els honorables candidats Mamen Fernández, Julián García i Frederic Prieto, elegits en assemblea general pel seu activisme polític i trajectòria a la nostra ciutat. Ells tanquen la llista de Cornellà en Comú–Crida per Cornellà, i la seva implicació amb el programa polític és indiscutible.

Dissabte 16 de maig Cornellà en Comú–Crida per Cornellà realitzarà un altre acte popular a les 19h a la Plaça Catalunya. En aquesta ocasió, comptarà amb la presència i intervencions dels convidats Teresa Rodríguez (Podemos Andalusia) i del metge, sociòleg i politòleg Vicenç Navarro.

Divendres 22 de maig tindrà lloc el sopar i l’acte final de campanya amb David Fernández (CUP) al col·legi Areny, des de les 19h. Tots els candidats i candidates de Cornellà en Comú–Crida per Cornellà demanaran per últim cop el vot de confiança pel canvi a Cornellà, vers una societat més solidària, humana i compromesa amb les necessitats de la nostra ciutat. Tot conclourà a les 24h amb la penjada final de cartells de campanya.

Instal·lació de carpes informatives:

-       9 de maig de 10h a 14h Plaça Sant Ildefons.

-       12 de maig de 10h a 14h Plaça Francesc Macià.

-       14 de maig de 10h a 14h Plaça Sant Ildefons.

-       16 de maig de 10h a 14h Plaça de la Sardana.

-       17 de maig de 10h a 14h Plaça Catalunya i Can Mercader.

-       19 de maig de 17h a 20h Plaça Pallars.

-       20 de maig de 17h a 20h Esplanada Splau.

-       21 de maig de 17h a 20h Plaça Renfe.

Redacció / Foto: Cornellà en Comú

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix