ICV-EUiA inicia una campanya de recollida de suports per a les eleccions municipals

S’instal·laran unes taules informatives de la formació ecosocialista per tots els barris de la ciutat.

Aquesta mateixa setmana la formació local ecosocialista ha iniciat una campanya de recollida de suports entre la ciutadania de Sant Feliu de Llobregat.Els suports dels veïns i veïnes s’agafen a peu de carrer, en les taules informatives que la formació anirà desplegant per tota la ciutat, i a través del web jordisanjose.cat. Una pàgina en la qual també es pot trobar tota la informació sobre el programa electoral i les activitats de la candidatura.

ICV-EUIA de Sant Feliu, assegura en el seu comunicat, que“ha apostat per un programa electoral fet amb la gent, pensat per garantir que tot estigui a l’abast de tothom, i que cap barri sigui menys que cap altre. Aquesta aposta de ciutat es recull, també, en una llista electoral, que incorpora persones de totes les edats, barris i sensibilitats, compromeses amb el teixit social de la ciutat.”

Amb el llistat de suport el que es pretén és remarcar encara més aquesta proposta col·lectiva per Sant Feliu, “que al llarg dels anys han garantit el desenvolupament d’una ciutat amable, segura i cohesionada”. Al web ja es pot trobar un primer llistat de les primeres desenes de suports recollits, que s’anirà actualitzant al llarg de les pròximes setmanes.

Redacció / Foto: ICV-EUiA Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix