ICV-EUiA de Sant Feliu presenta la seva candidatura al Casal de la Gent Gran

A l’acte també van participar les direccions nacionals de les dues formacions, Dolors Camats i Joan Josep Nuet.

El Casal de la Gent Gran de Sant Feliu de Llobregat va acollir la presentació de la coalició santfeliuenca (ICV-EUiA) on va donar a conèixer les 30 persones que integraran la seva candidatura a les pròximes eleccions municipals.Edu Martín, membre de la candidatura, i Raquel Ibáñez, de Dones amb Veu, van ser els responsables de conduir un acte.

L’acte  va obrir amb un vídeo realitzat per dos joves santfeliuencs, David Martínez i Arantxa Sánchez, i amb música cedida per un grup de pop rock de la ciutat. Posteriorment, Raquel  Ibáñez va recitar “Ara mateix” de Miquel Martí i Pol, i la candidata Laura Aguilera va ballar excepcionalment la versió musicada el poema de Lorca “Anda Jaleo”. A poc a poc van anar pujant els membres de la candidatura, que adreçaven unes breus paraules sobre les motivacions de formar part de l’equip de persones que encapçala Jordi San José.

Cal destacar les intervencions de Jaume Bosch, que ocupa el lloc d’honor a la llista, conjuntament amb Conxita Fernández, actual regidora de polítiques d’igualtat. Bosch va posar en valor tota la feina realitzada durant molts anys a la ciutat, i com els lideratges dels alcaldes Baltasar i Merino, van aconseguir que Sant Feliu sigui una ciutat equilibrada i amb una forta identitat.

Per tancat l’acte van intervenir els membres de les direccions nacionals d’ICV, Dolors Camats; i d’EUiA, Joan Josep Nuet. Finalment, Jordi San José, qui va ser presentat després de recitar el poema “Endavant” de Joana Raspall, va encoratjar a tothom a fer una bona campanya, va agrair a la candidatura les ganes i la dedicació que des de primer moment estant invertint per traslladar el missatge de la coalició a tota la ciutat. San José va voler destacar la pluralitat de la gent que integra la candidatura, tant per edats, com per la representativitat de tots els barris i el reconeixement a diferents orígens. També va enaltir la figura del veterà Pere Codorniu, de 96 anys i que va lluitar per defensar els valors republicans a la guerra civil espanyola. “Som molt de la igualtat entre totes les persones, som molt de l’espai públic de qualitat a tots els barris, i som molt de la participació i de la transparència” va explicitar San José, que va voler insistir en que cal que la coalició tingui el millor resultat possible per poder continuar amb la transformació de la ciutat i per assolir l’objectiu que tot estigui a l’abast de tothom.

També a l’acte es va poder comptar amb l’actuació musical a tres guitarres de Carla Gómez, la benjamina de la candidatura, Òscar Roc, militant d’EUiA i l’alcalde Jordi San José, que van tocar “Canto a la Libertad” de Labordeta.

Redacció / Foto: ICV-EUiA Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix