Juan Pedro Pérez presenta el programa electoral del PSC del Prat

El document és fruït d’un procés col·laboratiu en el qual han participat al voltant de 450 persones, què han contribuït amb més de 600 aportacions.

El candidat socialista a l’alcaldia del Prat, Juan Pedro Pérez, va presentar a l’Auditori del Cèntric Espai Cultural el projecte de ciutat de cara a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig. El programa compta amb més de 200 propostes estructurades en quatre eixos: El Prat de les persones, Impuls econòmic i ocupació, Bon govern i Espai urbà i territori sostenible. Pérez va subratllar que “es tracta d’un document treballat, altament ideològic i amb propostes concretes per al Prat”, fent un repàs a les més destacades de cadascun dels àmbits.

Alguns dels punts programàtics comentats van ser l’apertura dels menjadors escolars durant els períodes no lectius, la construcció d’una residència i centre de dia per a gent gran, la posada en marxa d’un dispositiu d’atracció d’inversions empresarials a la ciutat, o l’elaboració d’un codi ètic que hauran de complir tots els càrrecs electes.

L’elevat nombre d’aportacions rebudes (més de 600), ha propiciat l’elaboració de dos documents: la versió que es va entregar als assistents a l’acte de presentació i una versió més extensa disponible a la pàgina web juanpedroperez.cat.

L’acte va comptar amb la participació de l’eurodiputat socialista Javi López, que va expressar la necessitat que té la ciutat del Prat d’actualitzar-se amb idees noves, gent nova i joventut.En la seva intervenció, Juan Pedro Pérez va manifestar el seu agraïment a les més de 450 persones què han participat amb les seves aportacions mitjançant els diferents formats de comunicació establerts: carpes al carrer, reunions amb entitats, “cafès amb JP”, correus electrònics, web o xarxes socials. Pérez va valorar molt positivament aquesta metodologia: Es tracta d’una nova manera de fer les coses perquè aspirem a més que mai.”

Sota el lema de campanya Un nou impuls pel Prat, el programa proposat pels socialistes planteja una versió de la ciutat millorada i adaptada als nous temps. En paraules de Juan Pedro Pérez, “no volem una revolució, proposem una evolució, un salt endavant que projecti el Prat cap a la modernitat.”

El candidat socialista va finalitzar la seva intervenció destacant la joventut, experiència i compromís de l’equip que l’acompanyarà per tirar endavant el projecte de ciutat presentat, fent pujar a l’escenari a tots els membres de la seva candidatura per acomiadar-se.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix