Els populars es presentaran a les Municipals en tots els municipis del Baix Llobregat

La meitat dels alcaldables del PPC ja es van presentar en els anteriors comicis del 2011.

El Partit Popular Català ha tancat les seves llistes electorals amb 525 candidatures presentades arreu de Catalunya, xifra amb la qual es cobreix el 91% de la població catalana. A la província de Barcelona hi ha un total de 232 candidatures populars; a la de Lleida, 122 candidatures; a Tarragona 101 candidatures al llarg del seu territori, i Girona suma 70 llistes electorals del PPC.

A la comarca del Baix Llobregat, els populars tindran alcaldable en els trenta municipis. Una de les seves candidatures més conegudes serà la que encapçalarà Manuel Reyes a Castelldefels, on aspira a renovar la confiança dels electors, i a ser escollit de nou com alcalde.

Segons explica Maria José Díaz, presidenta del PPC al Baix Llobregat, “l’objectiu comú a la comarca és consolidar la recuperació de l’economia i el treball mitjançat l’ajuda a comerços i a petites i mitjanes empreses, que en realitat són el motor de la nostra economia. També incidirem en la baixada d’impostos, el benestar, la seguretat, la millora de la qualitat dels serveis públics, qualitat en el dia a dia de les nostres persones grans, dels nostres joves i els nostres veïns en general” i afegeix que des del PPC Baix Llobregat es vol una comarca “exigent amb l’emigració, amb els mateixos drets i les mateixes obligacions, i amb una unitat de tots els espanyols”. Segons la presidenta popular comarcal, “això s’ha demostrat mitjançant un govern del PP a Castelldefels i Badalona, amb aquests objectius reals, que han sabut fer les coses i complir amb els nostres compromisos.”

Renovació i novetats

Dels trenta alcaldables que es presentaran a les pròximes eleccions municipals, la meitat repeteixen candidatura a la seva localitat tal com van fer als darrers comicis del 2011. Són els següents: Alfonso Olarte (Corbera), Francesc Josep Arpal (Martorell), Sergio García (Viladecans), Lorenzo García (Collbató), Josefa Redondo (Begues), Carmen García (Cervelló), Francisco Javier Belloso (Santa Coloma de Cervelló), Antonio Gallego (El Prat), Marina Lozano (Sant Boi), Carles García (Esparreguera), Humberto Palafolls (Sant Vicenç dels Horts), Pere Devesa (Sant Esteve Sesrovires), Miguel Fradera (Pallejà), Mercè Haro (Esplugues) y Manuel Reyes (Castelldefels).

D’altra banda, les novetats són un total de quinze: José Francisco Ramírez (Olesa), Daniel Sánchez (Molins de Rei), Eva Higueras (Castellví de Rosanes), Enrique Salvadores (Sant Just Desvern), Iván García (Vallirana), Manuel López (Sant Joan Despí), Antonio Flores (El Papiol), Antonio García (Torrelles de Llobregat), Daniel Serrano (Cornellà), Mónica Parés (Gavà), Elisabet Ortega (Sant Feliu), Sonia Aranda (Sant Andreu de la Barca), Custodio Jiménez (Sant Climent), Julián Gregorio (Abrera) y Bernardo Casique (La Palma de Cervelló).

Canvi a Gavà

Principio del formulario

Final del formulario

El Partit Popular de Gavà va anunciar ahir que Mònica Parés serà definitivament la candidata a l'alcaldia en les eleccions municipals del pròxim 24 de maig després de la renúncia de Sergio Engli “per motius personals”. Parés ha anunciat que ella només encapçala una llista electoral però que “l'important és l'equip que en els últims anys s'ha creat a Gavà, gent preparada i amb vocació de servei que, ja sigui des de l'Ajuntament o des de la Junta Local, ha treballat per una ciutat millor”. A més, la candidata popular ha anunciat que “seguirem treballant amb la convicció que Gavà i el Partit Popular poden créixer junts. I ho farem tenint com a prioritat a les persones i sempre amb polítiques basades en el sentit comú i en la concòrdia”. Parés ha apuntat que “som un gran partit que com tots, ha pogut cometre errors, però som els que estem traient a Espanya de la crisi i d'això han de beneficiar-se també els gavanencs”. Així mateix ha afegit que “per millorar el dia a dia dels meus veïns, donaré la cara i encapçalaré aquest projecte des de la humilitat i el compromís que el repte requereix”. La nova candidata Ppopular ja va ser regidora en l'últim mandat del PP 2011-2015, té 38 anys, va estudiar dret i la seva vinculació al PP es remunta fa vint anys quan es va afiliar a Noves Generacions del PP de Gavà.

Redacció / Foto: PPC Baix Llobregat

 

Principio del formulario

Final del formulario

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix