Felip Puig presenta al castelldefelenc Xavier Amate i el seu equip per a les Municipals

El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el cap de llista de Convergència i Unió coincideixen que “s’ha format un equip capaç de donar-li la volta a la ciutat”.

Xavier Amate, candidat a l’alcaldia de Castelldefels, i tot el seu equip van ser presentats divendres passat per Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. L’acte va plegar més de 300 persones a la sala polivalent del Centre Frederic Mompou del municipi baixllobregatí.

Després que el president de CiU Castelldefels, Kim Ibars, donés la benvinguda a tots els assistents i expressés el seu convenciment que “Amate és el millor candidat de tots els que es presenten al municipi”, Felip Puig va prendre la paraula per engrescar a tothom a “centrar-se a guanyar les eleccions a Castelldefels”. El conseller va assegurar en la seva intervenció que “Amate ha format un equip amb gent molt preparada” i va concloure demanant un esforç per acompanyar al candidat fins a arribar a l’alcaldia. “Quan hagi passat el 24 de maig serà el moment de fer un ‘reset’ i començar a pensar en les eleccions al parlament de Catalunya”, va dir.

En la seva intervenció, Xavier Amate no va defugir cap tema. Després d’afirmar el seu compromís amb el partit i amb la ciutat, va afirmar que creu “en els líders carismàtics, si no en el treball d’un equip, d’un col·lectiu de persones capacitades, honestes i amb vocació de servei”. En aquest moment va fer pujar a l’escenari, un per un, cridant-los pel seu nom de pila, als vint-i-cinc components de la seva llista. Abrigallat pel seu equip, Xavier Amate, va referir quines són les grans preocupacions dels ciutadans de Castelldefels i quines són, d’altra banda, les coses de les quals la gent se sent més orgullosa. Dit això va referir les línies principals del programa amb el qual governarà quan sigui escollit alcalde: “Gestionar la ciutat amb rigor i honestedat, cercant el consens amb tothom i prioritzant les necessitats de les persones”. Finalment, el candidat convergent va expressar el seu convenciment que té “un equip extraordinari, format per moltes més persones de les que hi són a la llista”, i va tancar l’acte afirmant que tots i cadascú dels 64.000 habitants del municipi es mereixen “una ciutat de la qual sentir-se orgullosos” i que “entre tots podem donar-li la volta a Castelldefels.”

Redacció / Foto: CiU Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix