David Parada serà el cap de llista de PxC a Sant Boi de Llobregat

El candidat considera que “votar qualsevol dels altres quatre partits que està a l'Ajuntament és reeditar l'immobilisme i solidificar la corrupció institucional instaurada en els gairebé 40 anys de govern municipal”.

L'Assemblea Local de Plataforma per Catalunya (PxC), que es va celebrar en el Casal Marianao de Sant Boi de Llobregat amb la presència de més de 50 militants, va escollir al regidor David Parada com a cap de llista per a les pròximes eleccions. A més es va constituir un comitè electoral que serà presidit pel també regidor Francisco Pastor per afrontar el procés electoral en tots els seus aspectes com ara el programa, llista i campanya electoral.

David Parada, en la seva intervenció, va afirmar que en aquests temps convulsos “en què es perceben canvi de cicle polític a Sant Boi aspirem a ser la llista més votada i governar. Des del govern municipal de PSC-ICV han intentat aïllar a PxC i han fracassat, ara els qui estan aïllats davant de societat són ells mateixos". També va afegir que "si be la nostra raó de ser és revertir aquesta societat multicultural promoguda per la globalització capitalista que ens volen imposar i que s'ha tornat en una societat multiconflictiva, les nostres prioritats, però, als moments que vivim seran la lluita contra la corrupció, tal com hem fet des de l'inici de la legislatura, així com l'eradicació de la pobresa."

Pel que fa a la corrupció va dir que "ells es tapen els uns als altres, nosaltres en canvi, el nostre únics compromisos ho tenim amb els santboians i aixecarem més catifes i obrirem tots els armaris per denunciar públicament tot allò que ens amaguen". Pel que fa a la pobresa va explica que "cal un veritable Pla de Rescat Ciutadà que inclogui un reforç en les estructures municipals d'ajuda social però també un augment de les inversions públiques per aconseguir una redistribució més justa."

El regidor va finalitzar la seva intervenció dient que "votar a qualsevol un altre dels partits que estan a l'Ajuntament és votar l'immobilisme i solidificar la corrupció institucional després de 40 anys manant els mateixos, i que tant han decebut als santboians, perquè a la ciutat s'ha acabat l'oasi polític i solament hi ha una nova alternativa, i l'alternativa, avui és PxC". Parada, a més, va voler deixar clar, que "no li fan por algunes formacions que es declaren "regeneradores" perquè solament PxC representa el canvi, la gran il·lusió i la gran esperança per fer fora de la poltrona als de sempre".

Redacció / Foto: PxC Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
435

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix