Caminals i Torrens acompanyaran Arnau Funes a la llista d’ICV Cornellà

La formació ecosocialista no tanca definitivament els deu primers llocs a l’espera de poder arribar a un acord amb altres forces polítiques i amb gent desencantada amb el PSC i amb PODEMOS.

ICV de Cornellà ha fet públic avui dimecres el resultat del procés de primàries obertes que s'ha celebrat per escollir les persones que s’integraran en nom d’ICV a la candidatura unitària que està elaborant amb EUiA. Anna Caminals, veïna del barri Centre i enginyera tècnica industrial amb un 78% dels vots, i Lluís Torrens, veí del barri de La Gavarra i dinamitzador cultural amb el 77%, han estat les persones amb més suport que acompanyaran Arnau Funes. D’altra banda, Alba Lou, veïna del Pedró i advocada, i Hilario Aguilar, veí de Sant Ildefons i orientador sociolaboral, han estat les altres dues candidatures que també formaran part de la llista. Més del 72% de les quasi 200 persones que han votat en les primàries han donat suport a aquests quatre noms.

Mitjançant un registre obert a tota la ciutadania de Cornellà i amb un espai web específic, ICV ha recollit propostes de persones per participar de la candidatura municipal. Un cop feta la recollida de noms ICV ha sotmès a votació popular els deu noms amb major nombre de propostes, entre els quals hi havia sis persones independents.

Caminals, actual regidora i vinculada històricament al món de l’educació i la cultura, ha agraït el suport rebut i ha remarcat que el resultat “ens dóna forces per continuar treballant per millorar Cornellà”. “Hi ha molta feina per fer a l’Ajuntament, i no hi ha solucions màgiques. Millorarem Cornellà amb noves idees, amb rigor i amb presència a l’Ajuntament i a la ciutat. Ningú com ICV-EUiA ha treballat en aquests 4 anys”, ha afegit. D’altra banda, l'independent Torrens també ha agraït el suport rebut i ha destacat que el motiu que l’ha fet prendre decisió d’implicar-se en la candidatura municipal és que cal sumar forces, experiències, i noves idees i construir un nou concepte de ciutat més obert, creatiu i sostenible. “Els 30 anys de majoria absoluta del PSC no ajuden avui a construir aquesta nova Cornellà més democràtica que la gent reclama” ha conclòs Torrens.

Arnau Funes ha agraït la participació tant de la ciutadania com de les persones que han estat candidates en el procés i ha explicat que “estem pendents de tancar una coalició amplia amb EUiA i d’altres col·lectius, i per això no volem donar per tancada la candidatura. Ens consta que sectors provinents del PSC, de PODEMOS i d’altres espais voldrien construir amb nosaltres una candidatura amplia, d’esquerres i unitària, i per això no tanquem cap porta fins al 10 d’abril”, ha dit. “Sempre hem estat obert a parlar de tot amb tothom incloent els noms dels caps de llista de la candidatura” ha recordat finalment.

Redacció / Foto: ICV Cornellà

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
436

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix