Rosa Maria Martí repeteix com a cap de llista de CiU a Sant Feliu

El Coordinador General de CDC, Josep Rull, va assistir a l’acte i va recordar que “Sant Feliu és molt important per a Catalunya” i la candidata diu que a les eleccions del maig “ens hi juguem la ciutat i ens hi juguem el país”.

La candidata a l’alcaldia de Sant Feliu de Llobregat, Rosa Maria Martí, es va presentar ahir dijous de la mà del Coordinador General de CDC, Josep Rull, sota el lema “Ciutat i país”. Regidora del municipi a les dues darreres legislatures, Martí repeteix com a cap de llista amb el compromís de formar un govern “amb gent honesta, treballadora y sensible a la realitat social que es viu en aquests moments, històrics per a Catalunya”.

Josep Rull va definir a Rosa Maria Martí com “la força del somriure” i va dir que “és una persona amb la qual es sintonitza molt ràpidament, perquè té la capacitat de patir amb la gent i il·lusionar-se amb la gent”. El Coordinador General de Convergència va afegir “on hi ha gent de CiU, sempre hi ha una bona obra de govern”. Tanmateix, Rull va dir que és prioritari “corregir les disfuncions del sistema i convertir la lluita contra l’atur en la nostra prioritat”. Finalment, el Coordinador General de Convergència va defensar en un concepte que repeteix sovint: “Catalunya genera prou recursos perquè la gent d’aquest país no pateixi com està patint.”

La cap de llista de Sant Feliu de Llobregat va destacar “la necessitat de lluitar per les llibertats de Catalunya des de l’àmbit municipal”, va defensar la importància de dur a terme una bona gestió “en uns moments en què la crisi obliga a les administracions a augmentar els serveis socials amb menys recursos”, va recolzar la idea de “desenvolupar polítiques conjuntes amb la Comarca del Baix Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, perquè junts som més forts” i es va mostrar molt contundent a l’hora de manifestar que “a Convergència s’han depurat responsabilitats” quan s’ha produït un cas de corrupció. Finalment va afirmar amb rotunditat que “els polítics no són part del problema sinó part de la solució” i va reivindicar que “la justícia social no és patrimoni de les esquerres.”

L’acte va tenir lloc a l’Auditori del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, on es van plegar més de dues-centes persones, entre les que s’hi comptaven Joan Maresme, diputat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Josep Maria Llop, president comarcal del Baix Llobregat i diversos alcaldes i candidats de CiU a les eleccions municipals.

Redacció / Foto: CiU Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix