Pilar Díaz va presentar ahir la seva candidatura a l’alcaldia d’Esplugues

Durant l’acte, la socialista i actual alcaldessa de la ciutat, va manifestar que “amb tots vosaltres, amb el vostre suport, continuaré treballant pel que realment importa”.

Més de 250 persones van assistir a l’acte de presentació de la candidata socialista a l’Ajuntament d’Esplugues, Pilar Díaz. Un acte que es va celebrar a l’Edifici Cadí al barri de Can Vidalet. A l’acte també va intervenirel primer Secretari del PSC d’Esplugues, Eduard Sanz, que ha presentat a l’actual candidata com “la millor opció possible, representant dels valors socialistes d’humilitat, treball i constància” i va afegir que l’actual barri de Can Vidalet és un exemple de “com els i les socialistes hem transformat aquesta ciutat”.

També va voler mostrar el seu suport a la candidata, el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, que ha participat a l’acte reconeixent la feina feta per Díaz davant el govern municipal de la ciutat: “Pilar ha demostrat el que val, el que és capaç de fer i que està disposada a continuar fent-ho”. Iceta va voler reivindicar el paper de la política, en especial la municipal, i la dedicació de tots els equips municipals que treballen “pel que realment importa”. Per a Iceta, els quatre objectius bàsics dels i les socialistes són: rellançar l’economia, trobar llocs de feina, salvar l’Estat del Benestar i cercar un acord amb la resta d’Espanya que ens permeti votar. Uns objectius que per al primer secretari són “les prioritats del sentit comú”.

Posteriorment va intervenir l’actual alcaldessa del municipi baixllobregatí i va manifestar el seu compromís “amb els valors de llibertat, igualtat i justícia social”. Díaz ha demanat ajuda per continuar lluitant contra la crisi”, tot recordant que el govern d’Esplugues ha demostrat que “es pot governar d’una altra manera, amb contenció i eficàcia sí, però prioritzant en allò realment important, retallant en allò més superflu per protegir l’educació, la sanitat i les polítiques socials”. “Els ajuntaments ens hem dedicat a cobrir els vuits que ens han deixat altres” doncs, tal com va explicar Díaz, “uns des de Madrid només volen acabar amb un Estat del Benestar en el qual mai no han cregut i mentre, el govern de Mas i Junqueres dediquen el 100 % del seu temps a parlar del procés fa quatre anys i encara estem esperant que comencin a governar.” En aquest sentit, Díaz va recordar als presents que han estat els ajuntaments els que han donat la cara davant les necessitats de les persones.

L’alcaldessa, d’altra banda, va valorar una ciutat com Esplugues que té la pressió fiscal més baixa dels municipis d’entre 20 mil i 100 mil habitants; que destaca per ser una de les ciutats més netes; que ha estat guardonada amb el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local que atorga l’UAB, amb un 10 en el compliment dels indicadors de transparència i participació; una ciutat supera el ratio de zones verdes establert per la OMS. Una ciutat on s’han triplicat el número de beques i d’ajudes tot i la crisi que estem patint. Díaz va assegurar també que continuarà treballant per la igualtat i la promoció social, “allò que ens volen arrabassar i davant el que presentarem batalla”. Per últim, la candidata va reiterar el seu compromís amb els valors socialistes i va recordar als presents que el seu es “un projecte col·lectiu, la ciutat és el meu equip, compto amb vosaltres, doncs crec en la participació, en construir una ciutat a mida de tots i totes. Una Esplugues amable, atractiva, moderna, participativa i sobretot, inclusiva”. Uns objectius que portarà a terme amb “els valors de proximitat, humilitat, eficàcia i bona gestió dels governs municipals”. “Amb tots vosaltres, amb el vostre suport, continuaré treballant pel que realment importa” va concloure.

Redacció / Foto: Psc Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Milers de baixllobregatins i baixllobregatines estan convocats a les urnes

El Baix Llobregat decideix el futur de Catalunya

Demà se celebren les eleccions al Parlament amb setze candidatures diferents
60

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix