Maria Miranda omple el Teatre Plaza el dia de la seva presentació

La candidata del PSC a l’alcaldia de Castelldefels va qualificar els quatre anys de govern del PP a la ciutat de “paràlisi institucional. Hi ha hagut falta de diàleg i excés de dèficit democràtic”.

El Teatre Plaza va acollir ahir la presentació de la candidata del PSC a l’alcaldia de Castelldefels, Maria Miranda, amb la presència d’unes 500 persones. Cal destacar la presència del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, que va participar a l’acte.

Iseta, en la seva intervenció, va dir que “Castelldefels és per a mi una espina clavada” pel fet que després de 32 anys de govern socialista, ara governi el Partit Popular, i en minoria. Es va mostrar convençut que Maria és la persona idònia per dur les regnes de Castelldefels”, i li va fer una petició: “em faria una especial il·lusió que la Biblioteca de la ciutat torni a portar el nom de Ramón Fernández Jurado. És un referent cultural, i et dono el meu suport perquè, una vegada siguis alcaldessa, aquesta sigui una de les teves primeres mesures”. Un compromís que en diferents ocasions la candidata socialista ja ha posat de manifest estar disposada a assumir.

Maria Miranda va assegurar estar “il·lusionada per fer front a un repte apassionant” i recorda que des del PSC “no partim de zero”. Tot i això, posa especial èmfasi en explicar que “del passat recordem els encerts, però sobretot en volem aprendre dels errors. Ara, és moment de mirar al futur i explicar a la ciutadania què farem”. Miranda, a més, va definir els darrers quatre anys de govern del PP com “de paràlisi institucional a Castelldefels. Hi ha hagut falta de diàleg i excés de dèficit democràtic”. La candidata socialista va afegir que “l’alternativa al PP a Castelldelfels és una aliança de forces de progrés liderades pel PSC”, i “en aquest projecte hi cap tot aquell que vulgui treballar per la ciutat amb idees progressistes”. Maria Miranda va deixar clar que treballarà “amb i per a les persones. Em preocupa especialment la pobresa energètica, els desnonaments, l’atur, que ha pujat en els darrers quatre anys i ho continua fent… no pot ser que l’aigua, l’electricitat o la calefacció siguin un luxe per a moltes famílies.”

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Milers de baixllobregatins i baixllobregatines estan convocats a les urnes

El Baix Llobregat decideix el futur de Catalunya

Demà se celebren les eleccions al Parlament amb setze candidatures diferents
48

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix