S’inaugura la nova seu del Partit Popular a Sant Feliu de Llobregat

L’acte va comptar amb la presència d’Alberto Villagrasa, president provincial del PPC, i de la presidenta local i regidora, Elisabet Ortega.

Alberto Villagrasa, president provincial del Partit Popular a Barcelona, va assistir ahir a la inauguració de la nova seu local del PP de Sant Feliu de Llobregat, acompanyat per la presidenta local i regidor, Elisabet Ortega, i els regidors del partit en el municipi.

Durant la inauguració el president provincial va espressar la seva satisfacció per la nova seu que “recupera un punt de trobada per als ciutadans”. *Villagrasa va insistir en la necessitat que els seus regidors “estiguin implicats totalment en el treball en el municipi i centrats en els problemes reals de la vida diària dels ciutadans”. D’altra banda, Villagrasa, que va destacar el treball de la presidenta local incrementant la presència del partit al carrer, va dir que “alguns prefereixen parlar de política parlamentària o dels temes que es debaten al congrés perquè així distreuen de la seva nul·la o ineficaç gestió en el municipi”. En aquest sentit, el president provincial va insistir en “la necessitat de treballar diàriament el territori basant-se en el treball de proximitat, escoltant les inquietuds i demandes que els plantegin els veïns per poder treballar en aquesta línia, buscant solucions, des del treball a l'Ajuntament i traslladant aquesta petició en funció de la competència als grups del partit en la diputació, el Parlament o el Congrés, allí on sigui necessari per obtenir resultats”. A més, va recordar que “el Partit Popular estem representats en totes les administracions amb força suficient per ser decisius en moltes de les decisions que es prenen”. Villagrasa també va reconèixer que “estem vivint moments d'especial transcendència per a Catalunya i la resta d'Espanya, en el qual els presidents locals, els membres de les juntes i els regidors teniu un paper fonamental perquè representéssiu, en els vostres municipis, al Partit i al Govern que vetllessin pel respecte a la llei i a la convivència i que garanteix l'estabilitat i seguir en la senda de la recuperació econòmica”. Per això el president provincial els va animar a “mantenir la serenitat i a ser fermes i valentes, a treballar dur i a no deixar-se intimidar per aquells que en lloc de dedicar-se al que necessiten els ciutadans “s'aprofiten i els enganyen amb falses promeses que saben que no podran complir”.

Programa realista

La regidora Elisabet Ortega, va manifestar en la seva intervenció durant l’acte d’inauguració de la nova seu popular que “la seu és fonamental per al treball del partit en el municipi, perquè és un punt de trobada no solament d'afiliats i simpatitzants, sinó de tots aquells que vulguin venir a transmetre'ns les seves inquietuds, queixes o suggeriments, perquè el Partit Popular treballem per a tots els ciutadans”. Així mateix Ortega va manifestar que “el Partit a Sant Feliu estem preparats per afrontar les pròximes eleccions municipals perquè el treball no es fa en els 15 dies de campanya. Des de l'inici d'aquesta legislatura estem treballant intensament sortint al carrer per explicar el que en aquests quatre anys l'ajuntament no ha fet per Sant Feliu i el que es podria fer i presentant propostes positives per al municipi. També tenim ara que aprofitar per parlar amb més intensitat amb els veïns i demanar-los propostes, suggeriments, de cara al programa electoral perquè respongui al que la gent demanda”. En aquest sentit, Ortega va afegir que “el nostre programa, com són sempre les nostres propostes, serà un programa realista perquè no anem a fer com uns altres, que enganyen als ciutadans oferint-los el que la gent vol sentir i aprofitant-se de les dificultats”. Malgrat això, la regidora va concloure dient que “encara que queda molt per fer vull convèncer als indecisos que confiïn en el partit Popular perquè és qui que està traient a Espanya de la crisi i hi ha dades positives que avalen les reformes del Govern, que han estat molt dures per la crisi, però aviat cada vegada més persones ho comencessin a notar.”

Redacció / Foto: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Milers de baixllobregatins i baixllobregatines estan convocats a les urnes

El Baix Llobregat decideix el futur de Catalunya

Demà se celebren les eleccions al Parlament amb setze candidatures diferents
55

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix