Luïsa Moret, candidata socialista a l’alcaldia de Sant Boi de Llobregat

Ha estat escollida després d'un procés de primàries en què ha aconseguit més del 60% dels avals del total de la militància.

Lluïsa Moret es presentarà a la reelecció com alcaldessa de Sant Bi de Llobregat. L'assemblea socialista l’ha ratificat amb gairebé el 100% dels vots. Moret va recordar, en un acte amb els seus simpatitzants, que ha pogut dialogar durant aquests darrers mesos per conformar el seu projecte per aspirar a l'alcaldia de Sant Boi: "Hem tingut la possibilitat de contactar amb vosaltres, de compartir el que penseu, el que voleu, de parlar de com podem fer avançar aquest projecte, i de com ho farem junts".

En aquest sentit, Moret va insistir en el fet de considerar la seva candidatura com un projecte col·lectiu dels i les militants del PSC a Sant Boi de Llobregat: "Ho he dit moltes vegades i ho repeteixo: això no és un projecte individual. Jo no vull estar sola a l'alcaldia. Això és un projecte de totes i tots, i a partir d'ara treballarem molt, jo la primera.”

Moret, d’altra banda, va assumir el repte de presentar-se per revalidar la seva alcaldia a les eleccions del pròxim mes de maig i basarà el seu programa en quatre eixos bàsics: en primer lloc "les meves conviccions socialistes" ha explicat, i els valors que impliquen d'igualtat, solidaritat o justícia social. Com a segon punt Moret ha marcat el seu "compromís amb el projecte socialista que han liderat tants companys i companyes que m'han precedit a l'alcaldia de Sant Boi". En aquest punt, va voler agrair i reconèixer la tasca del l'exalcalde Jaume Bosch, així com la dels regidors i regidores amb què va formar equip, tots ells presents a l'assemblea. Convicció, compromís i, en tercer lloc, "la responsabilitat de continuar treballant per pal·liar les necessitats de tants veïns i veïnes que ho estan passant malament", va dir. Una responsabilitat, portar a terme un projecte que ha definit com "d'esquerres i progressista". Per últim, l'actual alcaldessa i candidata socialista ha volgut destacar que la seva campanya es basarà en el "respecte" que mereix la militància socialista de Sant Boi i tota la ciutadania.

Lluïsa Moret va finalitzar la seva intervenció recordant als assistents que "l'única cosa que desitjo és estar a l'altura, ser digna del suport que avui em doneu aquí. Em deixaré la pell en aquest projecte, i per això us dic que necessito el vostre suport des d'avui fins al 24 de maig" per seguir tenint a Sant Boi i al seu Ajuntament un projecte socialista, progressista, catalanista i d'esquerres.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Milers de baixllobregatins i baixllobregatines estan convocats a les urnes

El Baix Llobregat decideix el futur de Catalunya

Avui se celebren les eleccions al Parlament amb setze candidatures diferents
119

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix